Mass Effect 2: Ingyenes DLC-t kapunk hozzá a megjelenéskor?

Ahogyan azt sejteni lehetett, a BioWare a Mass Effect 2-nél is folytatja a Dragon Age: Origins által elkezdett, jövedelmezőnek bizonyuló stratégiáját. Meg nem erősített források szerint ugyanis a megjelenés napján a játékhoz szintén elérhető lesz egy DLC-pakk, ráadásul teljesen ingyen (Egyelőre, gondolom a későbbi DLC-k fizetősek lesznek majd).

A kiszivárgott információk szerint a Mass Effect 2 első ingyenes DLC-jében találhatunk majd egy extra páncélt, fegyvereket, egy feloldható, új bolygót a hozzá tartozó küldetéssel, valamint egy új, csapatba felvehető karaktert, egy Zaeed Messani nevű fejvadászt is (Nagy képen).

A kiszivárgott információkat hivatalos helyről még nem erősítették meg, így egyelőre pletyka szintjén kezelendőek, azonban a Dragon Age esetéből kiindulva lehet bennük valami. Amint újabb hírek birtokába jutunk, értesítünk benneteket.

Egy érdekes adalékként megemlítem, hogy aki a Steam-en rendeli elő a játékot, az ajándékba kapja az Inferno Armor nevű páncélt (Kis képen), valamint a Digital Deluxe Edition vásárlása esetén egy rakás egyéb extra felszereléssel is gazdagodhat (Részletek a linken).

Mindezek mellett, aki annak idején megvette a Dragon Age: Origins játékot, az szintén felhasználhatja az abban talált kódot, mellyel a Dragon Armor nevű páncélt hozhatja át a Mass Effect 2-be.

A játék indulásakor tehát bőven el leszünk látva extra felszereléssel, más kérdés, hogy vajon megismétlődik-e itt is a Dragon Age-nél tapasztalható mizéria a DLC-kkel, vagy ezúttal összeszedik magukat a fejlesztők, és normális kiegészítőket fogunk kapni a játékhoz a jövőben is.

Azóta történt

Előzmények