Mass Effect 2: Gyűjtői kiadás bejelentve

A szerepjátékok szerelmesei mostanában el vannak kényeztetve. Nem olyan régen jelent meg a Risen, mostanában jött ki a Dragon Age: Origins, majd még ebben az évben érkezik angolul a Divinity II, hogy azután 2010. január 29-én érkezzen egy újabb BioWare-féle remek RPG, a Mass Effect 2. Ahogyan azt egy kiváló játéktól el is várható, a "normál" változat mellett gyűjtői kiadásban is megrendelhető lesz. A BioWare a mai napon megosztotta velünk, hogy pontosan mit is fog majd ez a csomag tartalmazni.

A speciális dobozban a játékot tartalmazó DVD mellett helyet kap egy 48 oldalas, keménykötésű könyv is, Art of Mass Effect 2 címmel. Ezenfelül megtalálható lesz majd benne a Mass Effect: Redemption című képregény első száma is, valamint a szokásos "Így készült a Mass Effect 2" Bónusz DVD-filmecske is. A kézzelfogható bónuszok mellett a csomag tartalmazni fog DLC-ket is, olyan egyedülálló páncélt és fegyvert, amihez csak és kizárólag a Collector's Edition-nal rendelkezők juthatnak majd hozzá.

A csomag áráról egyelőre nincs pontos információ, de a tartalmát elnézve nem lehet sokkal drágább a normál kiadású változatnál. Amint lesznek újabb információk, természetesen megosztjuk veletek.

Azóta történt