Mass Effect 2: A fejvadász pár napot késik XBOX-on

A BioWare fórumán tegnap bejelentették, hogy egy kis probléma merült fel a Mass Effect 2 egyik ingyenes DLC-jének XBOX360-as verziójával. Az egyik ilyen kiegészítőben Zaeed-et, a fejvadászt tudjuk bevenni a csapatba, de a bejelentés szerint csak pár nap múlva.

"Elnézést kérünk mindenkitől, de egy kicsit késni fogunk Zaeed-el. A Normandy Crash DLC-t azonban már elérhetitek a Cerberus accounton keresztül" - írta Michael Gamble a fórumon.

A késés pontos okáról nem tett említést, de egy későbbi postjában annyit mondott, hogy az új karakter készen lesz szerda-csütörtök környékére.

Azóta történt

Előzmények

  • Mass Effect 2 Teszt

    Végre megérkezett az idei év egyik legjobbnak ígérkező játéka! A Mass Effect 2 már most nagy eséllyel indul az Év Játéka címért, pedig még csak január van.

  • Mass Effect 2 megjelenés és DLC-k

    Habár Európában csak január 29-én tervezték megjelentetni a játékot, holnap már mégis megvásárolhatjuk azt, az okok egyelőre nem ismertek, de örülünk neki.

  • Mass Effect 2: Ingyenes DLC-t kapunk hozzá a megjelenéskor?

    Elképzelhető, hogy a Dragon Age: Origins-hez hasonlóan a Mass Effect 2 megjelenésekor is elérhető lesz a játékhoz egy ingyenes DLC.