Marvel’s Guardians of the Galaxy - Középpontban a PC-s kiadás

A legújabb előzetesben a készítők megmutatják, hogy milyen extrák várhatóak a konzolos verziókkal szemben.

A Marvel’s Guardians of the Galaxy fejlesztői, az Eidos Montréal és a d3t Ltd., nemrég közzétett egy videót, amiből kiderül mire képes a játék, ha a kellő erőt is mögé teszi a játékos PC-n. A PC verzió lehetővé teszi, hogy a játékosok a lehető legjobb minőségben élvezzék a játékot: valós idejű Ray Tracing, magas képpontosság, az NVIDIA DLSS mesterséges intelligenciája pedig garantálja a diffúz világítást, a HDR-t és széles színtartományt.

Azok a játékosok, akik nem rendelkeznek GeForce RTX-el felszerelt PC-vel, (vagy épp nincsenek a saját gépük mellet), az NVIDIA felhőalapú szolgáltatásán keresztül s, a GeForce NOW révén streamelhetik a játékot magasabb minőségben Az elért eredményeik pedig az eszközök közötti kommunikációnak hála nem vesznek el.
A Marvel’s Guardians of the Galaxy október 26-án jelenik meg PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One és PC platformokon.

Azóta történt

  • Marvel’s Guardians of the Galaxy teszt

    Jobbak, mint a Bosszúállók: a galaxis őrzői orosz akcentusú kutyában, intergalaktikus balhéban és arcfestett szektásokban gazdag kalanddal bizonyítják, hogy van helyük a játékvilágban is.