Marvel's Avengers - Mire számíthatunk a bétában?

A készítők egy közel 10 perces videóban beszéltek a jövő hónapban érkező teszt részleteiről, valamint bemutatták nekünk Sólyomszemet is.

Eredetileg még májusban megkaptuk volna a Marvel's Avengers című játékot, azonban idén év elején kiderült, hogy csak ősszel jelenik meg a program. Ahogy arról korábban már szó volt, jövő hónapban érkezik a béta, amelyen elsőként a PlayStation 4-es előrendelők vehetnek részt, de később bárki kipróbálhatja és megtapasztalhatja, hogy mire számíhatunk az ősszel. Addig is amíg erre várunk,a készítők egy új videót osztottak meg velünk, ebben részletezik a bétában elérhető dolgokat, mindemellett pedig érkezett egy friss trailer, amelyben felbukkan Sólyomszem, vagyis Hawkeye.

Marvel's Avengers szeptember 4-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, valamint PlayStation 4-re, a béta időpontjai a következőképpen alakulnak:

  • Augusztus 7. - PlayStation 4 előrendelői béta
  • Augusztus 14. - Xbox One és PC-s előrendelői béta, PS4-es nyílt béta
  • Augusztus 21. Nyílt béta minden platformon

Azóta történt

  • Marvel’s Avengers teszt

    Nem a filmek, hanem a képregények jogai alapján készült az új Bosszúállók-feldolgozás, amelyben a kampánytól a végtelenségre tervezett kooperatív akcióig minden van. Csak szív nincs.