Marvel's Avengers - Megjöttek a nextgen verziók, debütált az új fejezet

Az Operation: Hawkeye – Future Imperfect tovább bővíti a Bosszúállók videojátékos világát.

A Square Enix Ltd. bejelentette, hogy megérkezett a Marvel’s Avengers újgenerációs változata PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re a játék második megjelenést követő új hadművelete, az Operation: Hawkeye – Future Impact és új játszható szuperhőse Clint Barton, avagy Hawkeye kíséretében. A PlayStation 4 vagy Xbox One verzióval rendelkezők plusz költség nélkül válthatnak az újgenerációs változatra, és játékállásukat megtartva átvihetik mentésüket is.

Clint Barton egyedi képességeivel színesíti a Marvel’s Avengers hőseinek sorát az Operation: Hawkeye – Future Imperfect keretében, ami további költség nélkül elérhető az alapjáték birtokosainak minden platformon. Az új játszható szuperhős és az Avengers Initiative történetének új fejezete mellett az Operation: Hawkeye – Future Imperfect egy új gonoszt is bemutat Maestro személyében, aki az apokaliptikus jövőben megőrült Hulk azon változata, amiben egyesül Bruce Banner elméje, valamint Hulk ereje és képességei.

A Marvel’s Avengers PlayStation 5 és Xbox Series X/S verziójáról
A Marvel’s Avengers PlayStation 5 és Xbox Series X/S változata megnövelt képfrissítést és feljavított látványvilágot kínál a jelenlegi generációs verzióhoz képest akár 4K felbontásban PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en, és 1440p-ben Xbox Series X-en. A játék a konzolok beépített SSD-jét kihasználva drámaian gyorsabb töltési időket biztosít, a grafikai erő és memória segítségével pedig magasabb felbontású textúrákat és modelleket, feljavított hősi mozdulatokat és páncéltörést, valamint más fejlesztéseket kínál. Az újgenerációs konzolok erejének köszönhetően a játékosok valóban szuperhősnek érezhetik magukat.

A játékosok, akik átviszik profiljukat és mentésüket újgenerációs konzoljukra, onnan folytathatják az akció, ahol abbahagyták. A cross-gen támogatásnak köszönhetően továbbá a PlayStation 5 és PlayStation 4, valamint az Xbox Series X/S és Xbox One játékosok együtt is játszhatnak.

A Marvel’s Avengers Operation: Hawkeye – Future Imperfect fejezetről
A Future Imperfect története onnan folytatódik, ahol Clint Barton tanítványa, Kate Bishop Operation: Taking AIM hadművelete befejeződött, és egyedül, vagy az igazi szuperhős élményért akár három barát oldalán is játszható. A játékosok többet megtudhatnak Hawkeye a SHIELD vezetője, Nick Fury utáni kutatásáról, aki véleménye szerint segíthetne megfékezni az AIM felemelkedését. Keresése eredménye azonban helyette végül egy Monica Rappaccini által épített veszedelmes új fegyvert fedett fel, ami megváltoztathatja az emberiség sorsát. Utazása során Clint egy időhajlító kísérletben találja magát, mely során egy kozmikus erők által elpusztított jövőbeli Földön találja magát, ahol Maestro, Hulk öregebb és őrültebb változata várja, aki legalább olyan eszes, mint amilyen erős.

Az új frissítés újdonságairól
Az új szuperhős és sztoritartalmak mellett a Marvel’s Avengers legújabb frissítése két új funkcióval is bővíti a játékot: a Reassemble Campaign Replay és a testreszabható HARM Room. A rajongók által rendszeresen kért Reassemble Campaign Replay lehetővé teszi, hogy a játékosok visszaállítsák Reassemble kampányuk állását, és újra végigjátsszák annak tartalmait Hero állásukat megtartva. Az új testreszabható HARM Room segítségével a játékosok igényeik szerint alakíthatják élményeiket az ellenfelek száma és típusa, a környezeti veszélyek és harci bónuszok kiválasztásával, hogy próbára tegyék képességeiket.

Előzmények

  • Marvel’s Avengers teszt

    Nem a filmek, hanem a képregények jogai alapján készült az új Bosszúállók-feldolgozás, amelyben a kampánytól a végtelenségre tervezett kooperatív akcióig minden van. Csak szív nincs.