Marvel's Avengers - Bemutatkozott egy új hős

A játék korai hozzáférése már elérhető, a normál kiadásra még két napot várnunk kell.

A Square Enix Ltd. a Marvel’s Avengers harmadik War Table digitális közvetítése újabb mély betekintést nyújtott a játékba még 2020. szeptember 4-ig megjelenése előtt. A nézők elsőként ismerkedhettek meg a játék napi és heti küldetéseinek részleteivel, valamint négy az Avengers Initiative során felbukkanó új magas szintű küldetéstípussal: Villain Sectors, SHIELD Vaults, AIM’s Secret Lab, és Mega Hives. A különleges Villain Sectors küldetések epikus összecsapásokat tartogatnak pusztító főellenfelekkel, amikhez a játékosok később akarnak majd visszatérni, ahogy hőseik közelebb kerülnek a maximális 150-es erőszinthez, míg a felfedezésre és kifosztásra váró SHIELD Vaults készletek, felszerelések és titkok kincsestára.

A képességeik próbára tételére vágyó játékosok három barátjukkal összeállva szembenézhetnek a játék legmagasabb erőszintjének elérését követően elérhető AIM’s Secret Lab küldetések kihívásaival. A hetente egyszer elérhető AIM’s Secret Lab raid egy masszív főellenfél összecsapásban végződik, melyet a játékosok csapatainak teljesítménye befolyásol. A Mega Hives a játékosok teljes szuperhős repertoárját próbára teszi, ahogy összecsapnak az ellenfelekkel teli szinteken leereszkedve. Minél mélyebbre jutnak, úgy fokozódik a nehézség, és ha összes hősük elesik, kezdhetik az elejéről.

A Marvel’s Avengers legújabb War Table közvetítése felfedte továbbá az Avengers Initiative részeként érkező új, megjelenést követő hőst Kate Bishop szerepében. Kate „Taking AIM” hadművelete október végén veszi kezdetét egy új gonosztevővel és egy új rejtéllyel. A Clint Barton által mentorált Bishop saját Heroic Skill repertoárral és olyan mozdulatokkal érkezik, amiket kizárólag egy olyan olimpiai kaliberű tornász és mesteríjász képes kivitelezni, mint Kate.

Azóta történt

  • Marvel’s Avengers teszt

    Nem a filmek, hanem a képregények jogai alapján készült az új Bosszúállók-feldolgozás, amelyben a kampánytól a végtelenségre tervezett kooperatív akcióig minden van. Csak szív nincs.