Amazon: Több előrendelés XBOX One-ra, mint PS4-re

Az Amazon UK előrendelési adatainak tanúbizonysága szerint megérte a Microsoftnak, hogy megváltoztatta az XBOX One korábbi korlátozásait, melyekkel vissza szerették volna szorítani a használt játékok kereskedelmét új konzoljukon. A bejelentés előtt még a vásárlók többsége PlayStation 4-re adott le előrendelést, amióta azonban kiderült, hogy a konkurens készülékben is engedélyezik a másodkézből vásárolt játékok futtatását, egyből sokan választották azt a Sony masinája helyett.

A hónap elején még az XBOX One vezette az előrendelési listát, majd amikor a Sony bejelentette, hogy a PlayStation 4-ben engedélyezni fogják a használt játékok futtatását, a Microsoft konzolját megelőzte a PS4. Most, miután reggel a Microsoft csatlakozott a Sony mellé a másodkézből szerzett programok engedélyezésével, valamint eltörölték a 24 óránként kötelező online bejelentkezés szükségességét is, ismét sokkal többen kezdték el előrendelni az XBOX One-t, amivel ismét megelőzték a PS4-et.

Jelenleg a 429 angol fontba kerülő XBOX One Console Day One Edition az Amazon UK második legnagyobb számban előrendelt terméke, melyet csak a PS3-exkluzív játék, a The Last of Us előz meg. A PlayStation 4 előrendelések száma jelenleg a harmadik helyre rangsorolja a Sony konzolját.

Azóta történt

Előzmények