Márciusban jön a Two Point Hospital: Jumbo Edition

Az új kiadás az alapjáték mellett négy kiegészítőt és két tárgycsomagot tartalmaz.

A SEGA Europe Ltd. és a Two Point Studios izgatottan jelenti be kritikusok által elismert menedzsment szimulátora, a Two Point Hospital JUMBO Edition kiadását, ami 2021. március 5-én fog megjelenni Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switch-re, a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően pedig PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en is játszható lesz.

A JUMBO Edition tartalmazza az alapjátékot, négy kiegészítőt és két tárgycsomagot, melyek összesen 27 kórházat, 189 betegséget és rengeteg kórházadba helyezhető berendezést kínálnak. Mindegyik kiegészítő új helyszínekre invitálja a játékosokat, ahol régióspecifikus kórságokkal és kihívásokkal kell szembenézniük.

A Bigfoot a Pointy Mountains télies területeire invitál, ahol a helyi celebjeti, Bartholomew F. Yeti jobb egészségügyért tüntet. Mr. Yetinek a segítségedre van szüksége olyan új betegségek kezelésében, mint a Cold Shoulder, a Bard Flu és az Aurora Snorealis!

A Pebberley Island keretében kalandod Pebberley Reef kellemes klímájában kezdődik, amit Overgrowth sűrű, felfedezetlen területei követnek, végül pedig a lélegzetelállító Topless Mountain meghódítása vár rád, ahogy az örök fiatalság elveszett titka után kutatsz.

A Close Encounters tele van nem e világi találkozásokról szóló pletykákkal. Küzdj meg a konspirációkkal, titkos létesítményekkel és olyan szokatlan betegségekkel, mint a Science Friction és a Lack of Humanity. Talán még néhány űrlényt is láthatsz.

Inkább a zöld és természetes dolgokat pártolod? Semmi gond! Az Off The Grid kiegészítőben új játékmenet mechanikákkal indulhatsz el a környezetbarát siker felé vezető úton. Látogass el Two Point County első ökovárosába, kertészkedj és tartsd magad távol a Root Snoot és Green Fingers kóroktól.

Előzmények

  • Two Point Hospital teszt (Xbox One)

    Sajnálatos aktualitásba csöppent a kórházszimulátor konzolos portja, és bár koronavírus nincs, csomó más újszerű betegség nehezíti meg kórházigazgatónk dolgát.