Márciusban érkezhet a Call of Duty: Modern Warfare Battle Royale módja

A szóbeszédek szerint a free-to-play kiegészítő önállóan is játszható lesz, nem szükséges hozzá az alapjáték megléte.

Miközben néhány nappal ezelőtt elindult a Call of Duty: Modern Warfare 2. szezonja, addig sokan már a battle royale mód érkezésére várnak, amelyről az első szóbeszédek néhány héttel ezelőtt indultak útra. Azóta lelkes adatbányászok szinte mindent kiderítettek már a módról, így többek között azt is, hogy ingyenes lesz (Alapjáték sem kell hozzá), valamint akár 200 fő is harcolhat majd egymás ellen bizonyos körülmények között. A kiszivárgott információk szerint Call of Duty: Warzone címmel érkezik majd a bővítmény, amelybe például az Apex Legends-ből is megismert ping rendszer is bekerül.

A 2. szezon nyitó animációja is utalás a BR módra

A battle royale mód hivatalosan még nem lett bejelentve, azonban a legújabb információk szerint márciusban érkezik, ezen a héten pedig az ismertebb tartalomgyártóknak köszönhetően mozgás közben is láthatjuk majd.

Előzmények

  • Call of Duty: Modern Warfare beszámoló

    Megérkezett az FPS széria idei része, amelyben kicsit visszatérünk az alapokhoz, mindezt pedig megtámogatják nekünk a fejlesztők egy ismerős arccal, aki régi-új környezetben és helyszíneken hozza el számunkra a modern hadviselés egy új formáját.