Már nyolcan hagyták ott az Infinity Ward-ot

A hirtelen kirobbant botrány után azonnal elindult a sárdobálás és oda-vissza megindult a pereskedés. Azóta West és Zapella az EA szárnyai alatt megalapították új csapatukat a Respawn-t. Mostanra pedig már nyolcan hagyták ott az IW-t és ezzel az Activisiont. Arról nem szól a hír, hogy ők az új csapathoz mentek át, de erős a gyanúnk rá, hogy igen.

Nézzük akkor szépen sorban, hogy eddig kik pakolták össze a cuccaikat és hagyták el a népszerű csapatot. Első körben Francesco Gigliotti és Todd Alderman vezető szoftverfejlesztők csomagoltak, akik komoly befolyással voltak a Modern Warfare 2 történetére és a multiplayerre. Ők már 7 és 8 éve dolgoztak a csapatnál. Utánuk Jon Shiring és Mackey McCandlish következtek, a két úriember is veteránnak számítottak, ezúttal egy programozóról és egy dizájnerről van szó. A két fejlesztő hat évig gyarapította az IW csapatát.

Nemrégiben pedig újabb négy fejlesztő fordított hátat és sétált ki az ajtón. Név szerint Steve Fukuda, Zied Reike, Rayme Vinson és Chris Cherubini. Szóval egyre inkább úgy látszik, hogy szétesik az egykor volt nagy csapat.

Azóta történt

Előzmények