Hirdetés

Már kipróbálható a KINGDOM HEARTS Melody of Memory demója

Az ismert széria egy különleges mellékága a tervek szerint PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re érkezik.

Hirdetés

A Square Enix Ltd. és a Disney bejelentette, hogy már elérhető vadonatúj ritmus-akciójátékuk, a hatalmas népszerűségnek örvendő, világszerte már több, mint 33 millió példányban elkelt KINGDOM HEARTS-sorozaton alapuló KINGDOM HEARTS Melody of Memory demója Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switch-re. A demóban a játékosok hat számon verekedhetik át magukat Sora, Donald és Goofy oldalán, kóstolót adva a játékosoknak abba, mire számíthatnak a teljes játék 2020. november 13-án esedékes megjelenésekor.

A KINGDOM HEARTS Melody of Memory teljes verziójában a játékosok kedvenc zenéik ritmusára harcolhatnak majd egyedül, vagy akár barátaikkal, ahogy összegyűjtik és a mesterévé válnak a KINGDOM HEARTS-sorozat több, mint 140 számának, köztük olyan kedvenceknek, mint a „Destiny Islands”, a „Hand in Hand”, a „Working Together” és a játék legendás zeneszerzője, Yoko Shimomura további szerzeményeinek. A játékosok átélhetik a zenés felfedezés varázsát gyönyörű világokat beutazva és ritmusos összecsapásokon keresztül főellenfeleket legyőzve, ahogy a minél magasabb pontszámok felé törnek.

A Nintendo Switch tulajdonosok emellett a Free-for-All harci módot is élvezhetik legfeljebb hét játékossal helyi kapcsolaton keresztül. A három különböző játékstílusnak köszönhetően minden korosztályú játékos kiválaszthatja a számára megfelelő szintű kihívást attól függően, hogy csak élvezni szeretné a zenéket és összetett irányítás nélkül kalandozni, vagy esetleg próbára tenné képességeit komplex kombókkal a legütősebb előadásért.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek: