Már készül a Halo 5 és Halo 6 története is

A Halo 4 mögött állú új csapat határozott elképzelésekkel rendelkezik a Halo sorozat új trilógiájával kapcsolatban. A Halo 4 története mellett már szem előtt tartják a Halo 5, sőt a Halo 6 sztoriját is, az új játékot pedig az ezekben történő eseményekhez igazodva készítik.

Josh Holmes a 343 kreatív igazgatója egy beszélgetés során elmondta, hogy határozott elképzelésekkel rendelkeznek, már egy ív kirajzolódott előttük az új trilógia történéseivel kapcsolatban. Ezen felül azt is megerősítette, hogy a Halo 4 a Halo 3 közvetlen folytatása lesz.

A hír lényege tehát, hogy a fejlesztők már aktívan a jövőre gondolnak, és egy komplett trilógiát fejlesztenek, nem csak egy Halo 4-et. Nyilván a Halo 5 és Halo 6 egyelőre csak papíron és terveken létezik, de jó tudni, hogy már foglalkoznak velük.

Azóta történt

Előzmények

  • Első Halo 4 ingame képek

    A 343 Industries ugyan nem lát el bennünket bőséges Halo 4 látnivalókkal, de most közzétették az első ingame képeket.

  • Halo 4 részletek ebben a hónapban?

    Apró pletyka érkezett egy finn magazintól.

  • Halo CE: Anniversary - teszt

    Fura cikket olvashattok a következő hasábokon, ugyanis nem egy hagyományos milyen benyomásokat keltett bennem a játék félét, sokkal inkább egy összehasonlító cikket, hiszen a mai cikkem alanya egy 10 éves vén róka FPS, ami épp nemrég újjászületett.

  • Halo Anniversary - videók

    Ne feledjük, hogy a Halo Anniversary is ma kerül a boltokba, itt van tehát néhány kedvcsináló hozzá.