Már idén megjelenhetnek a PS4, és Xbox One új kiadásai

Érdekes pletyka látott napvilágot, miszerint a Forbes azt állítja, hogy idén év végén jelennek meg az Xbox One, valamint a PlayStation 4 új modelljei, mindezt pedig a Netflix már kész tényként kezeli. Az idei CES alkalmával a Netflix termékigazgatója, John Hunt a Huffington Postnak számolt be arról, hogy a Sony megígérte egy új PlayStation 4 modell érkezését, amely képes már a 4K anyagok lejátszására.

A most felröppent szóbeszédekre a Netflix hirtelen a "nem beszélhetünk a jövőbeli Sony tervekről" választ adta, de annyit elhintettek, hogy nem a szokásos két éves frissítési periódussal számolnak a PS4 ,és Xbox One esetében.

Természetesen az érkező hardveres módosítások a gépek videó lejátszására vonatkoznak,  senki ne számítson egyelőre 4K felbontású játékokra, azt talán a következő generációs konzolok fogják csak tudni.

Előzmények

  • Megérkezett az 1 TB-os Xbox One

    A limitált kiadás egyedi festéssel, valamint nagyobb háttértárral rendelkezik.

  • Xbox Live bemutató

    Tizenkét éve már, hogy szinte szünet nélkül üzemel az Xbox Live, és 50 millió játékosnak nyújt napi szórakozást. Áttekintjük, mit kínál a szolgáltatás Xbox One konzolon.

  • Xbox One magyarországi premier: mi változott?

    Szeptember 5-én, azaz most pénteken Magyarországon is hivatalos forgalmazásba kerül az Xbox One. Ebben a cikkben áttekintjük, mire számíthatnak a hazai vásárlók.