Már ezen a héten bemutatkozhat az Xbox One Scorpio

Közel egy éve már, hogy a tavalyi E3-on a Microsoft bejelentette, érkezik az új Xbox One, amely jelenleg még mindig Project Scorpio néven fut. Az idei év végére datált megjelenést továbbra is tartani szeretné a cég, így bizonyára a legtöbben azt hitték, hogy a 2017-es E3-on hallhatunk majd többet a gépről. Úgy tűnik, azonban, hogy a Scorpio részleteinek leleplezése talán közelebb van mint hinnénk.

A Windows Central értesülései szerint ezen a héten, pontosabban a csütörtöki napon több részletet is megtudunk majd az érkező felfrissített Xbox-ról, többek között a specifikációkról is lehullik majd a lepel. Időközben az is szóba került, hogy az idei E3-on a Microsoft inkább a játékokra koncentrál majd, komolyabb bejelentésekre is számíthatunk, miközben az új gépet olyan alkotásokkal promózzák majd mint a Red Dead Redemption 2, vagy a Forza Motorsport 7.

Előzmények

  • Vélemény: ilyen lehet a Scorpio kódnevű Xbox

    Rengeteg eltérő specifikáció kering az interneten az új Xboxszal kapcsolatban. Összeszedtük, hogy nagyjából mire lehet számítani.

  • Az új Xbox One élmény

    A Microsoft konzoljának kezelőfelülete radikális változáson esett át a közelmúltban, most ezeket tekintjük át, és arról is szólt ejtünk, hogy mire számíthatunk a jövőben.

  • Xbox Live bemutató

    Tizenkét éve már, hogy szinte szünet nélkül üzemel az Xbox Live, és 50 millió játékosnak nyújt napi szórakozást. Áttekintjük, mit kínál a szolgáltatás Xbox One konzolon.