Már elérhető a Little Nightmares harmadik DLC-je

A The Residence címet kapott bővítmény már beszerezhető mindegyik platformon.

A Little Nightmares kifejezetten élvezetes játék volt már megjelenéskor is, ezt pedig a júliusban kiadott első kiegészítő még jobbá tette. A The Residence című DLC végre elérhető lett minden platformra, valamint végre megkaptuk a Secrets of the Maw Expansion Pass-t is, amellyel mindhárom bővítményt megkapjuk.

A harmadik DLC-ben egy új főszereplőt kapunk (Runaway Kid), valamint egy új ellenféllel (Lady) és annak szörny csatlósaival kerülünk össze.

Azóta történt

  • Little Nightmares: The Residence DLC teszt

    A harmadik kiegészítővel véget ér a bizarr utasokkal teli hajó útja, és ugyan a sárga kabátot viselő Six nem tér vissza, egy fontos kérdésre választ kapunk.

Előzmények

  • Little Nightmares: The Hideaway DLC teszt

    A rettegés ugyan nem múlt el, ám legalább már nem vagyunk egyedül – a Little Nightmares második kiegészítőjében barátságos társakra lelhetünk.

  • Little Nightmares: The Depths DLC teszt

    A víz mélyén valami iszonyatos dolog vár ránk – és bizony ezt a történetet nem úszhatjuk meg szárazon. A horrorjáték első kiegészítőjét teszteltük!

  • Little Nightmares teszt (Xbox One)

    Felpüffedt testű, petyhüdt bőrű szakács aprít beazonosíthatatlan, mégis elemi módon undorító húst egy mocskos kondérban, betegen zihálva.