Májusban érkezik a Two Point Campus

A különleges alkotásban egy saját egyetem és kollégium felépítése és irányítása lesz a feladatunk.

A SEGA Europe Limited. és a Two Point Studios Limited a minap bejelentette, hogy a Two Point Campus május 17-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PS5-re és Nitnendo Switch-re, valamint egyből bekerül a Game Pass rendszerébe is. Ebben a játékban megépítheted álmaid egyetemi campusát, miközben diákjaid életét is alakítod, egy életre szóló kalandot biztosítva nekik teli komoly kapcsolatokkal, szórakoztató programokkal és persze a legjobb színvonalú oktatással.

A szokásos órák helyett a Two Point-megye diákjai furcsa és csodálatos kurzusok tömkelege közül választhat, úgy mint a Gasztronómia, ahol túlméretezett konyharemekeket készíthetnek. A technológia iránt érdeklődő diákok a Robotikából vehetik ki a részüket, ahol a diákok és a tanárok hatalmas robotokat építhetnek. Minden diák egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, így igényeik, elvárásaik kiszolgálása révén válhat belőlük igazi egyéniség, akikre büszke lehet az egyetem.

A Two Point Hospitalhoz hasonlóan a Two Point Campus is egy sármos, könnyen megtanulható, mégis mély menedzsment-szimulátor, ahol most először az alapoktól építheted fel campusod. Dizájnolj stílusos kollégiumokat a diákoknak, fektess le gyönyörű, sövények és más díszek övezte utakat, pimpeld fel campuszod a könnyen használható tervezőeszközökkel, hogy létrehozd álmaid egyetemi mesterművét.

Bónusz tárgyak a Campushoz és a Hospitalhoz

Készülj fel az egyetemi kalandodra: ha már most előrendeled a Two Point Campust, exkluzív játékbeli tárgyakhoz juthatsz, mellyel felpaprikázhatod campusod a megjelenéskor! Díszítsd fel kerted az U-alakú „Sövénydísszel”, orvosold szomjúságod a „Tudás szökőkútjával”, és szerezd meg a „Bölcsesség gyöngyét”. Ha rendelkezel a Two Point Hospital egy példányával és előrendeled a Two Point Campus-t, akkor ez a szerencsés napod, hiszen a Hospital birtokosai számos fantasztikus tárgyhoz juthatnak, mint a Varsity-kabát, vagy a páncélruha. A program dobozos példányának vásárlói az előrendelői periódusban (a készletek erejéig) az „Enrolment Edition” változatot kapják meg, amely egy kihajtható campustérképpel, egy egyetemi prospektussal és exkluzív csomagolással érkezik.