Májusban érkezhet a Deathloop? (PS5, PC)

Az eredeti tervek szerint még idén megkaptuk volna a különleges játékot, azonban annak premierjét elhalasztották 2021-re, új dátumot azóta sem kaptunk.

A Bethesda az Arkane Studios tavaly mutatták be a Deathloop című játékot, amely elsőre egy átlagos FPS-nek tűnt, aztán végül kiderült, hogy a két főszereplő bérgyilkos harcait olyan aprósággal dobták fel a fejlesztők, miszerint mindketten egy-egy időhurokban ragadtak, így a másik fél likvidálása máris jóval nehezebb feladat lesz. Bár a készítők eredetileg 2020-as premierrel számoltak, idén augusztusban kiderült, hogy csak 2021-ben érkezik a játék, azonban pontos dátumot még mindig nem kaptunk a csapattól. Lehetséges azonban, hogy már a tavasszal a kezeink közé kaparinthatjuk a programot, a játék hivatalos új-zélandi PlayStation Store-os adatlapján ugyanis felbukkant egy dátum, miszerint május 20-án (Ami nálunk május 21.) érkezik a program.

Hivatalos bejelentést a témában egyelőre nem kaptunk, így egyelőre érdemes kellő óvatossággal kezelni a dátumot, de nagy az esély arra, hogy valóban ekkor érkezik PlayStation 5-re és PC-re is a Deathloop.