Május elsején debütál az új Call of Duty

Elindítottak egy visszaszámlálót a hivatalos Call of Duty oldalon, ami május elsején fog lejárni. A mellékelt szöveg szerint ekkor leplezik le hivatalosan az új Call of Duty játékot, ami az eddig terjengő pletykák szerint nem más lesz, mint a Black Ops 2 (Lásd előzmények).

A premier képsorokat a május elsején megrendezett kosárlabda mérkőzések közvetítése során fogják bemutatni, melyeket a TNT nevű amerikai kábeltelevíziós csatorna sugároz. A hivatalos oldalon már most is megtalálható pár "classified" (titkosított) logó, melyeket előreláthatóan a következő napok során fognak feloldani. Ezek egyikét időközben felfedték, ami alatt a cikkben közölt teaser kép rejtőzött:

Ez egy tipikus, "Nesze semmi, fogd meg jól!" kép, remélhetőleg a későbbiekben ennél azért lényegesen többet fognak megmutatni a játékból. A kép nagyobb felbontásban megtekinthető a Call of Duty oldalán is, ahol háttérképként is funkcionál.

A bejelentés időpontja majdnem napra pontosan megegyezik az egy héttel korábban napvilágra került promóciós plakáton látottal, amelyen az időközben felfedett sziluett is látható. Ráadásul ott virított a Treyarch és az Activision logója is a képen, ebből világossá vált, hogy az új Call of Duty játék bejelentését takarja ez a dátum.

Hogy most ez a Black Ops 2, vagy esetleg egy másik játék lesz-e, egyelőre nem tudni, mindenesetre az eddig napvilágra került információk alapján nagy rá az esély, hogy a pletykák igaznak bizonyultak és érkezik a Black Ops folytatása.

Azóta történt

Előzmények