2019. augusztus 18., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Xbox One rovat

Magyarországon forog a Halo TV sorozat

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PursueNews.com

Úgy tűnik, hogy több évnyi kényszerszünet után valóban elkészülhet a sorozat, amelyet a hírek szerint Budapesten forgatnak idén ősztől.

Hirdetés

2015. őszén jelent meg a Halo 5: Guardians, amely a fő széria 5. sorszámozott része, azonban még 2013-ban a 4. rész premierje után bejelentette a 343 Industries, hogy az új epizód mellett készül egy televíziós sorozat is, amelynek producere nem más lesz mint Steven Spielberg. Végül kisebb-nagyobb gondok miatt úgy tűnt, hogy jegelni kell az egész projektet, azonban néhány havonta jött egy-egy hivatalos visszajelzés, hogy valóban készül a széria. Ez leginkább csak ideiglenes tűzoltásnak tűnt, de most úgy néz ki, hogy valóban lesz valami a tervekből.

A Showtime elnöke és vezetője David Nevins ismét elmondta, hogy igen előrehaladott állapotban van a show, a legújabb értesülések szerint pedig nagyon úgy tűnik, hogy Magyarországon, azon belül is Budapesten forgatják majd a szériát, méghozzá idén ősszel.

Előzmények

  • Halo 5: Guardians bemutató (Xbox One)

    Megérkezett az Xbox One tulajok egyik legjobban várt játéka, lássuk, hogy megérte-e a várakozás, mennyivel tud többet nyújtani az új rész az elmúlt évek alkotásainál.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.