2019. augusztus 18., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » PC rovat

Magyar feliratot kap az új Witcher tartalom

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GAMEPOD.hu

A hivatalos Witcher honlap tájékzotatása szerint késik a CD Projekt által május végére ígért The Witcher: Enhanced Edition. Új megjelenési dátum a napokban várható.

Hirdetés

Nem készül el május végére a The Witcher: Enhanced Edition, tájékoztat a CD Projekt sikeres szerepjátékának hivatalos honlapja. Az új dátumot az ígéretek szerint a napokban közlik majd a nagyérdeművel.

A halasztást elsősorban a különböző lokalizált verziók finomításai miatt volt szükséges, mivel világszerte ugyanazon időpontban szándékoznak piacra dobni az Enhanced Edition-t az illetékesek.

Információink szerint a friss tartalom a magyar feliratot kap majd a kezdetekben, de később esélyes a szinkronizálás is.

Az új kiadás több olyan problémára is gyógyírt jelent majd az ígéretek szerint, melyeket a rajongói tábor leginkább kifogásolt. A töltési idők nyolcvan százalékkal rövidebbek lesznek, nő a játék stabilitása és a harcrendszeren is finomítanak. Grátiszként érkezik még a pakkban a D’jinni Adventure Editor, illetve néhány friss küldetés, valamint a Witcher zenéje és egy mellékelt térkép is.

A finomítások mindegyikét díjmentesen letölthetik majd az eredeti kiadás tulajdonosai.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.