2019. augusztus 23., péntek

Gyorskeresés

Madden NFL 20 - Belekóstolhatunk az egyetemi fociba is

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GAMEPOD.hu

Jövő héten érkezik a játék zárt bétája, amelyre jelentkezni nem lehet, de érdemes figyelni majd a közösségi médiákat, ahol kódokat osztanak a szemfüles felhasználóknak.

Hirdetés

Idén kissé korán, már április végén bejelentette az EA Tiburon csapata a Madden NFL 20-at, amelyben a tervek szerint egy teljesen új kampány módot is teljesíthetünk. Egy irányító felett vehetjük át az irányítást, mi pedig 10 egyetem közül választhatjuk ki majd a szimpatikusabbat, ahonnan majd kezdetét veszi a profi karrierünk és annak egyengetése.

Az NFL 20-ban finomítanak a játékmeneten, az Ultimate Team az Ultimate Mission opcióval bővül, amelyben a való életben zajló szezon eseményei is visszaköszönnek majd. Ahogy azt már korábban megtudtuk, az idei rész borítóján Patrick Mahomes szerepel. A játék augusztus 2-án érkezik, azonban kapunk egy zárt bétát június 14-től 16-ig, ide azonban nem lehet jelentkezni, az EA Play helyszínén lehet kódokat szerezni, de érdemes lesz figyelni a hivatalos Twitter csatornákat és a Redditet is, ahol a fejlesztők kódokat osztanak meg velünk.

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.