Mabinogi: Heroes - videók és képek

Sziasztok!
Egy új MOG-t (Multiplayer Online Game) jelentett be a Dél-Koreai Nexon kiadó devCAT nevű stúdiója, ami a Valve Source Engine-jére fog épülni, és részletes fizikai szimulációt fog tartalmazni. A Mabinogi: Heroes címet viselő játék olyan elődök nyomdokaiba kíván lépni, mint a Blade of Darkness, vagy az Oni. A játék a Mabinogi című MMORPG-n alapul.

A játék hivatalos oldala

A játékban mindent megtehetünk a fizika segítségével. Szinte minden tereptárgyat szét tudunk verni apró darabokra. Az ellenfeleinket szintén feldarabolhatjuk, majd beletaposhatjuk a földbe, és akár a levágott kezét is felvehetjük, hogy azzal verjük őt agyon, ha éppen mocorogna még a kezelés után. Sziklákat és hordókat vághatunk az ellenfeleinkhez (Mint a Dark Messiah of Might and Magic-ben), vagy éppen elkaphatjuk az egyiküket és fedezékként magunk előtt tarthatjuk.

A játék grafikájára egy rossz szót sem lehet mondani, a karakterek szépen kidolgozottak, a környezet szintén, a fizikai motor pedig nagyon jól végzi a dolgát. Jelenleg 5000 tesztelő dolgozik a Bétán, amiről kikerült pár kép és videó. Ezeket megtekinthetitek alant.

Mabinogi Heroes Online - Dual Wield gameplay movie

Mabinogi: Heroes - Bemutató videó

Mabinogi Heroes CBT - 7th boss first try

A játék előreláthatóan F2P-rendszeren fog alapulni, azaz teljesen ingyenesen letölthető és játszható lesz. Mondjuk erről még hivatalos megerősítés nem érkezett, de reménykedjünk benne. A megjelenésről egyelőre annyit tudni, hogy még az idén kijön Koreában - ha minden jól megy -, az angol nyelvű változat pedig úgy egy évre rá lesz elérhető. A várható rendszerigény a következő lesz:

Minimum:
--------------
* CPU: Pentium 4 2.4Ghz
* RAM: 512MB
* GeForce FX5600
* 5GB HDD
Ajánlott:
------------
* CPU: Dual-Core CPU
* RAM: 1GB
* GeForce 7600 vagy jobb
* 6GB HDD