Íme a Mortal Kombat 1

A korábbi pletykák igazak voltak, a folytatás egyben egy rebootja is lesz a szériának.

Frissítve: Megtörténet a hivatalos bejelentés, jön a Mortal Kombat 1, amely egy teljesen új valóságban játszódik, amelyet a tűzisten Liu Kang teremtett. A játék számos újítással érkezik, többek között bemutatkozik a Kameo Fighter rendszer, amelyről a későbbiek során kapunk részleteket. Megjelenés szeptember 19-én, kizárólag PC-re, Nintendo Switch-re, PlayStation 5-re, valamint Xbox Series X/S-re. A béta augusztusban jön.

A Mortal Kombat 1 előrendelése a holnapi nap folyamán veszi kezdetét:

  • A Mortal Kombat 1 Standard Edition PlayStation 5, Xbox Series X, Nintendo Switch platformokon lesz elérhető dobozos formában.
  • A Mortal Kombat 1 Premium Edition PlayStation 5, Xbox Series X, Nintendo Switch platformokon lesz elérhető dobozos formában. Tartalmazza az alapjátékot, valamint a Kombat Pack-et, korai hozzáférést szeptember 14-től (a korai hozzáférés elérhetősége régiónként változhat), valamint1,250 Dragon Kristályt (játékbeli valuta). A Kombat Pack tartalmazni fog egy Johnny Cage karakter skin-t a híres színész és harcművész, Jean-Claude Van Damme képmásával (elérhető a megjelenéskor), korai hozzáférést hat új játszható karakterhez (elérhető a megjelenés után) és öt új Kameo Fighters-t (elérhető a megjelenés után).
  • A Mortal Kombat 1 Kollector’s Edition kizárólag korlátozott példányszámban, specifikus hazai boltoknál lesz elérhető PlayStation 5 és Xbox Series X platformon. A Premium Edition minden tartalmát magába foglalja, valamint egy 41,9 cm magas Liu Kang szobrot is, amit a COARSE tervezett. Ezen felül ezen kiadásban megtalálható egy Liu Kang játékbeli karakterskin, három exkluzív művészeti ábra, egy fémtok, valamint további 1450 Dragon kristály (összesen 2700).

Eredeti hír:

Bár hivatalosan a nagyközönség számára még mindig nem jelentették be, február óta tudjuk, hogy készül az új Mortal Kombat játék, amely bár szám szerint a 12. lenne a sorban, valószínűleg a NetherRealm kicsit megkavarja a folytatással az állóvizet. A pletykák szerint Mortal Kombat 1 címmel jön a folytatás, amely vélhetőleg egyfajta rebootként fog funkcionálni, remélhetőleg alig néhány óra múlva végre többet megtudunk majd a témában. A fejlesztők a minap jelezték, hogy a mai napon, magyar idő szerint 15:00-kor végre bemutatkozik a széria legújabb felvonás, az előzetes szóbeszédek szerint egy CGI trailer keretében.

Amint befut az első trailer, frissítjük a hírünket, kíváncsian várjuk, hogy mivel lep meg minket ez alkalommal Ed Boon és csapata.

Előzmények