(Frissítve: Elindult!)Ma indul a Steam Summer Sale

Frissítve: Szinte percre pontosan, de 19:00-kor elindult a Steam Summer Sale. Keressétek az akciókat! A nagy érdeklődésre való tekintettel lehetséges, hogy ideig-óráig nem lesz elérhető a Steam oldala, így érdemes többször frissíteni az oldalt, és a klienst.

A PC-s játékosoknak minden bizonnyal nem kell bemutatni a Steam digitális áruházának az időszakos akcióit. Ahogy minden évben, úgy idén is megrendezésre kerül a Steam nagy nyári vására, amely időszak alatt a komolyabb játékok is megvásárolhatóak lesznek az eredeti ár töredékéért, így az érdeklődőknek érdemes lesz előkészíteniük a pénztárcájukat.

Bár a legvégsőkig próbálták visszatartani az idei Steam Summer Sale kezdésének a dátumát, ismét a PayPalnak köszönhető, hogy kiderült, a mai naptól, azaz június 11-től egészen június 21-ig fog tartani a vásár. Ez idő alatt érdemes lesz figyelni a Steam, valamint a SteamDB oldalát, hiszen minden bizonnyal a legtöbb érdeklődő megtalálja majd a neki megfelelő ajánlatot. A kezdésig már nincs sok hátra, este 7 órától már a kedvezményes árak lesznek láthatóak.

Előzmények

  • F1 2015 előzetes

    Kicsit unalmassá vált a Forma 1, de az idei szezont feldolgozó játékkal legalább a virtuális világban izgalmasabbá tehetjük, hiszen az új F1 az EGO motornak hála még realisztikusabb, érdekesebb és szebb lesz.