Ma este friss részleteket kapunk a Destiny 2: Echo Act II-ről

Alig egy hét múlva jön a folytatás, előtte azonban néhány újdonságról kapunk részleteket a fejlesztőktől.

A múlt hónap elején megjelent Destiny 2: The Final Shape lezárta a Bungie tíz éve tartó light-darkness időszakát, de ez nem jelentette azt, hogy a játék nem kap további tartalmakat. A megszokott szezonális megoldások némi átalakításon mentek át és elindult egy epizodikus időszak, amely hamarosan folytatódik az Echoes Act II indulásával alig egy hét múlva. Mivel több újdonságra is számíthatunk ezért a fejlesztők egy stream adásban beszélnek az új tartalmakról ma este 19:00-tól.

Előzmények

 • Destiny 2: The Final Shape teszt

  Finiséhez ért a fény és a sötétség egy évtizede indult harca, befutott a Bungie híres játékának a fináléja, amiben pontot tehetünk egy régóta húzódó fontos konfliktus végére.

 • Destiny 2: Lightfall beszámoló

  Befutott a Bungie népszerű programjának a következő nagy éves kiegészítője, mi pedig belevettük magunkat a játék minden részletébe.

 • Outriders Worldslayer beszámoló

  Végre egy nagyobb kiegészítőt kaptunk, így ismét elővehetjük a jól megérdemelt pihenőjüket töltő társainkat, hogy nekivágjunk a fagyos ismeretlennek és a még nagyobb rejtélyeknek.

 • Destiny 2 - The Witch Queen teszt

  Pontosan fél évvel az előző szezon indulása után végre megkaptuk a sokak által várt új kiegészítőt, amelyben végre mozgásba lendül a korábban felvezetett ellenségünk.