LOTRO: Free 2 Play trailer

A Turbine a mai nappal ingyenessé tette a The Lord of the Rings Online (LOTRO) című MMORPG játékát. Az új, mikrotranzakciós modellre alapuló változat egyelőre nem érhető el Európából, de amerikai szerveren lehet játszani az US kliens letöltése után, melyet megtalálhattok a játék hivatalos oldalán.

Arról egyelőre még nincs információ, hogy Európában mikortól lesz ingyenes a LOTRO, azonban már nagyon sokáig nem kell várni, ugyanis eredetileg azért tolták el a megjelenést, mert több időt vesz igénybe az új F2P modell implementálása. Ám ha Amerikában mától már működik az új rendszer, akkor várhatóan hamarosan mihozzánk is eljut.

Az alább látható táblázatban összefoglalták az egyes előfizetési módok közötti különbségeket, vagyis hogy mik a lehetőségeink Free, Premium, valamint VIP játékosként:

Addig is nézzétek meg a hivatalos LOTRO F2P trailert, valamint egy másikat, melyet felettébb hangulatfokozónak találtam (Sajnos ez utóbbit nem leltem meg HD felbontásban), íme:

A végére egy kis poén is jutott, ugyanis a Turbine egy TV-reklámot is készített az ingyenes LOTRO játék népszerűsítésére. Többet nem is mondok, ezt mindenkinek látnia kell:

Azóta történt

Előzmények