LOTR Online - úton a nagy sikerek felé?

A World of Warcraft után a Lord of the Rings Online lehet a következő online szerepjáték, amely hatalmas és hangos sikereket érhet el, nyilatkozta az Eurogamer-nek Jeffrey Steefel, a termék producere.

Steefel szerint a World of Warcraft féle diadalmenet egyelőre még várat magára, de a Lord of the Rings Online jó úton jár ahhoz, hogy a piacon egyre komolyabb erőt képviseljen. A játék bőven visszahozza a befektetett pénz, anyagilag tehát stabil alapokon nyugszik, habár a Turbine továbbra sem szándékozik az előfizetők számával dobálózni.

Bíztató előjelekben nincs hiány, hiszen a Gyűrűk Ura univerzumba ágyazott MMORPG hamarosan Ázsiában is bemutatkozik, ráadásul a Hobbit mozifilm szintén megdobhatja a bevételeket. Arról nem is beszélve, hogy a Lord of the Rings Online, vagy annak változata akár konzolokra is elkészülhet, legalábbis Steefel egyáltalán nem zárta ki ezt az opciót, sőt, inkább kiaknázandó lehetőséget lát a további platformokban.

S, hogy ezen túl mit tartogathat a jövő a Lord of the Rings számára? Új előfizetési modellt, talán. A játék producere elmondta, hogy minél nagyobb szeletet tud magáénak a LOTR Online, annál biztosabb, hogy a leginkább bevett havidíjas megoldáson változtatni kell. Hogy merre és hogyan, azt még egyelőre ő sem tudja.