Lost Planet 2 - Az XBOX360-as verzióból kivágnak egy jó darabot

A Lost Planet 2 producere, Jun Takeuchi elmondta, hogy a Capcom-nak ki kell vágnia egy jelentősebb darabot a játék XBOX360-as verziójából, ugyanis nemes egyszerűséggel nem fér fel egy DVD-lemezre. Azt is hozzátette, hogy bár egy jelentősebb darabot kellett kivágniuk, de öröm az ürömben, hogy egy nagyon problémás részről van szó, amellyel úgysem készültek volna el a megjelenésig.

A dolog egyelőre csak az XBOX360-as verziót érinti - legalábbis a bejelentésben csak erről volt szó -, de nincs kizárva, hogy a PS3-as változatot is megvágják majd. A kivágott tartalom pedig a későbbiekben DLC formájában válna elérhetővé. (A PC-s változat pedig úgyis fél évvel később fog jönni - ha jön -, és addigra úgyis benne lesz minden DLC).

A cikk végén a producer megemlíti, hogy a fejlesztőcsapat tagjait a sírás környékezte, amikor  rájöttek, hogy meg kellett vágniuk a játékot, hogy az felférjen a lemezre. (Ha tényleg egy jelentősebb darabot kellett kivágniuk, akkor vajon miért nem adták ki két lemezen a játékot?)

Azóta történt

Előzmények