Lords of the Fallen: PS4 játékmenet videó

Leginkább a Dark Souls II című játék juthat eszünkbe a Lords of the Fallen című program képsorait nézve, és ez nem véletlen. A Deck13 és a City Interactive által készített játék sokban hasonlít a From Software alkotására. Az IGN csapata vendégül látta a játék producerét, Tomasz Gopot, aki egy negyedórás videón mutatta be a program főbb elemeit.

A Lords of the Fallen főhőse nem lesz kaszthoz kötve, vagyis bármikor lecserélheti felszerelését, hogy gyorsabban tudjon mozogni, erősebbeket ütni vagy éppen több ütést viseljen el. Akárcsak a Dark Souls esetében, kijelölhetjük a célpontot, majd utána félreugorhatunk csapásai elől, majd gyorsan visszatámadhatunk, anélkül, hogy újra kelljen rá céloznunk. Ám arra figyeljünk, hogy könnyen elfáradhatunk, kimerülten pedig nem fogunk tudni védekezni a csapások ellen.

Az életerő-pontjainkat bármikor visszatölthetjük az újjáéledőhelyeken, ilyenkor a Dark Souls-szal ellentétben a legyőzött ellenfelek nem kerülnek vissza. Ellenben ha meghalunk, akkor újra le kell őket győznünk. A Lords of the Fallen című játék megjelenése az idei év végén várható, PC-re, PS4-re és XBOX One-ra.

Azóta történt

Előzmények