Lords and Villeins - A hónap végén jön a középkori pixel art kolónia szimulátor

Az indie játék early access verziója szeptember 30-án startol el PC-n.

A Lords and Villeins egy könnyed, középkori városépítő szimulátor, ahol dinasztiánk útját egyengethetjük, miközben fejlesztjük a családi birtokot, farmokat és műhelyeket. Játék közben elláthatjuk családtagjainkat különböző feladatokkal, kötelezettségekkel, illetve adót szedhetünk az alattvalóinktól, irányíthatjuk a birodalmunk termelését. Természetesen a seregünket is fenn kell tartani és fejleszteni se árt. Mindezek eredményeként egy egyedi történetet írhatunk a családunknak, birodalmunknak.

A korai hozzáférésre kiadott változat magában foglal majdnem minden fontosabb játékmechanikai elemet, néhány földműves zónát és mesterséget, hogy fejleszthessük a termelési láncunkat. Több, mint 90 elérhető nyersanyag is a csomag része, melyek az ételtől és a kereskedelmi javaktól az építőanyagokon át a fegyverkezéshez szükséges anyagokig terjednek. Emellett elérhető négyfajta háztartási állat, karakter kreátor funkció az uralkodói család tagjaihoz és egy fejlett M.I., ami a földműves családok komplex mozgását, reakcióit működteti.

Fontosabb tulajdonságok:

  • Több, mint 70 féle tárgy, amikkel a településedet fejlesztheted, dekorálhatod
  • 20 különböző zóna és szakma az alattvalóid számára. Itt tudnak dolgozni és fejleszteni
  • Több, mint 50 féle nyersanyag a termelési lánchoz
  • Egyedi család menedzsment formula, ahol a játékos egyszerre tárgyalhat több csoporttal azok vezetőin keresztül.
  • A környezet minden eleme szimulált és az M.I. által generált, kezelt. Ennek eredményeként minden egyes alattvaló és családja önállóan is fejlődik, kapcsolatokat alakít ki.
  • Hatalmas játéktér és univerzum, ahol a nagy egész részeként kell helytállnunk, adót gyűjteni és fenntartani az egyensúlyt.
  • Változó évszakok és ezekhez illeszkedő változó háttérzene. A jövőbeni frissítések tartalmazni fogják az időjárás változását, a hőmérsékletet és a talaj minőségét is.

A Lords and Villeins korai hozzáféréssel elérhető lesz szeptember 30-ától.