LFS S3 - előbb mint később

Az elmúlt hétvégén Rockingham pályán rendezték meg a Brit túraautóbajnokság egyik futamát, ahol bemutatták a játék legújabb szerzeményt, magát a Rockingham pályát. A fejlesztők még 2008-ban kaptak engedélyt a pálya elkészítéséhez és a közelsége miatt döntöttek végül úgy, hogy belevágnak. A versenypálya feltérképezésekor lézerszkennelést használtak.

Dátumot még mindig nem kaptunk a megjelenést illetően, de úgy néz ki, hogy már közel van a frissítés. Az új pályához már S3 licenc lesz szükséges, mely S2-esek számára valószínűleg további £ 12 lesz. A Volkswagen Scirocco -hoz továbbra is S1 licenc kell majd. A fejlesztők még valamit elárultak, hogy az S3 megjelenésekor nem csak egy pályát, hanem egy új autót is fog tartalmazni (Sciroccon kívül), melyről még semmit sem árultak el.

További képek: LFS.net

Előzmények

  • Live for Speed bemutató

    A Live for Speed talán minden idők legjobb autós szimulátor játéka. Élethű fizika, jó irányítás, szép grafika. Megjelenése idejében több autós játékokkal foglalkozó oldal az év játéka címet adta neki.

  • Elmélkedés: arcade vagy szimulátor?

    Az arcade és szimulátoros autós játékokról lenne szó. Nem feltétlen kell összehasonlításnak venni, mert s

  • LFS - Késik a VW Scirocco

    A Live For Speed készítői még December 11.-én jelentették be, hogy 19.-én jön az új autó, mely a játékban az első, amit úgy modelleztek le teljesen, hogy az autó eredeti neve megmaradt.