Lesznek mikrotranzakciók a The Division 2-ben

A játék kreatív igazgatója beszélt röviden a témáról egy interjúban, azonban a lootbox kényes témáját egyelőre nem kommentálta.

Március elején hivatalosan is megtudtuk, hogy készül a The Divison 2, az idei E3-on pedig végre mozgás közben is láthattuk a sokak által várt folytatás. A rajongóknak az elmúlt időszakban rengeteg kérdésük lett a programmal kapcsolatban, ezek között volt az is, amit a GamingBolt tett fel a játék kreatív igazgatójának Chadi El-Zibaoui-nak, azaz mi a helyzet a mikrotranzakciókkal. A szakember megerősítette, hogy lesznek valódi pénzért vásárolható tartalmak, ezek azonban kizárólag kozmetikai tárgyak lesznek, vagyis csak a karakterünk/tárgyunk kinézetét változtatja meg. Ami kissé érdekesebb, hogy a lootbox témában nem mondott semmit, vagyis pontosabban azt állította, hogy jelenleg nem tudja kommentálni a dolgot.

A The Divison 2 alig 9 hónap múlva, pontosabban 2019. március 15-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, valamint PlayStation 4-re. A béta indulásáról továbbra sincs pontos információnk, arra jelentkezni továbbra is a hivatalos oldalon lehet.