Lehetséges, hogy készül az Alan Wake felújítása

A Remedy neve mostanában inkább az Xbox One exkluzív Quantum Break miatt kerül elő, holott a csapat korábban olyan híres játékot is készített, mint az Alan Wake. Előbbi játék minden bizonnyal az egyik legjobban várt alkotás volt, de sajnos csak 2016-ban jelenik meg. Az Alan Wake-ből azonban úgy tűnik, hogy addig érkezhet egy felújítás.

A NeoGAF fórumára linkelték be többek között a fenti képet, miszerint az egyik felhasználó az Xbox oldalán a szokásos kérdőívben utalást találta egy Alan Wake Xbox One Remastered Edition címre. Természetesen ez konkrétan nem jelent semmit egyelőre, de az elmúlt hónapokban tapasztalt felújítási hullám miatt nem lepődnénk meg, ha valóban készülne egy újgenerációs kiadás a játékból.

Azóta történt

Előzmények

  • Life is Strange teszt

    Egy átlagos iskoláslány hétköznapjai válnak félelmetes krimivé a Remember Me fejlesztőinek új, rendkívül hangulatos, epizodikus kalandjátékában.

  • Elkezdődött a BlueGift ünnepi sorsolása

    Mikulás alkalmából közel két tucat digitális játékot lehet nyerni, hála a rengeteg felajánlásnak.

  • Alan Wake's American Nightmare XBLA Videoteszt

    Idén igazán nem lehet panasz a Remedy munkásságára, a PC-s játékosok megkapták az első részt, az Xbox360 tulajok pedig kaptak egy akciódús mellékszálat. Most ez utóbbit vizsgáljuk meg közelebbről.