LEGO Indiana Jones 2: Pályaszerkesztő

A LucasArts és a Traveller's Tales nemrég bejelentette, hogy az új LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues című játékuk még idén ősszel megjelenik. A játékban már az új film eseményeit is feldolgozzák majd, és rengeteg újítást hordoz az elődjéhez képest. Az új Indy játékban már saját pályákat is létrehozhatunk majd, így megnövelhetjük a játék időtartamát. A pályaszerkesztőről most egy videó keretében most mi is megtudhatunk érdekes részleteket. A játék szinte valamennyi platformra megjelenik, készíthetik a kalapot és az ostort az Xbox 360, a PlayStation 3, a PC, a Wii, az NDS, és a PSP tulajok is.

LEGO Indiana Jones 2 - Exclusive Developer Walkthrough

Megjegyzés: A borító az első részből van.

Azóta történt

Előzmények

  • Videón a LEGO Indiana Jones 2

    A mai napon egy újabb videó jelent meg a játékról.

  • Lego Battles - közeledik a háború

    Több hónapja is megvan már, hogy a Lego Battles érkezéséről számoltunk be, azóta nagy a csend körülötte, de most itt egy hangulatos trailer.

  • Lesz Lego Harry Potter és Lego Indiana Jones 2

    Egy fejlesztő véletlenül a fenti két játékra való utalásokat írt az online önéletrajzába.

  • LEGO Indiana Jones - teszt

    A Lego figurák az elmúlt években már megmutatták, hogy bizony videójáték formában is képesek órákra lekötni az egész családot: a Star Wars körítés már tarolt, most azonban kiderül, hogy mire képesek az építőkockák Indy világában. LEGO Indiana Jones teszt.