Left 4 Dead 2 - tiltakoznak a játékosok

A Steam-en létrejött egy L4D2 Boycott (NO-L4D2) nevű csoportosulás, akik azt a célt tűzték ki, hogy a Valve inkább csinálja a valóban várt játékokat és támogassa a Left 4 Dead első részét, minthogy egy rókabőrt húzzon le a témáról. Vagyis a L4D második részének megjelenése ellen voksolnak. Még mielőtt azt hinnénk, hogy ez csak biztos pár szabadidejében lázongó srácot érint érdemes megemlíteni, hogy már több mint 15,900 követője van a csoportnak.

Véleményük szerint a Valve-nek inkább a beígért L4D plusz tartalmakkal kellene foglalkoznia és nem egy újabb teljes árú játékot kiadni minimális újdonsággal. Ezen kívül azt is felhozzák ellene, hogy mivel a két játék csak minimálisan különbözik, így a rajongók megfognak oszlani a két L4D között és ez nem tesz jót a közösségi szellemnek.

A L4D2-t inkább úgy képzelik el, mint egy letölthető kiegészítőt, hiszen a novemberi megjelenés amúgy is túl közeli ahhoz, hogy valódi tartalommal tölthessenek meg egy teljesárú játékot a készítők.

A kezdeményezés érdekes és valamilyen szinten érthető, szerintem nálunk is sokan örülnének, ha a Valve inkább a Half Life-ra koncentrálna.

 

 

Azóta történt

Előzmények