2019. augusztus 18., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Egyéb rovat

Lefelezi csapatát a Factor 5

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GAMEPOD.hu

Manapság sajnos kiadói és fejlesztői oldalról is lehetett hallani olyan híreket, hogy egy-egy cégcsőd közelbe került: a Factor 5 például létszámleépítéssel próbál életben maradni.

HirdetésA közelmúltban arról lehetett hallani, hogy a Turrican, majd később a Star Wars: Rouge Squadron játékokkal híressé vált Factor 5 dolgozói október óta nem kapnak fizetést, és hogy több készülő játék fejlesztését is leállították, valamint ha nem oldódnak meg mihamarabb a pénzügyi problémák, akkor könnyedén csődbe juthat a cég.

Nos, ez még nem történt meg, ellenben méretes létszámleépítést eszközöltek: több forrás is azt állítja, hogy 37 dolgozónak köszönték meg eddigi munkáját, amivel épp a felére csökkent az alkalmazottak száma.

A Factor 5 legutóbb tavaly jelentkezett új produktummal: akkor a nagy reményekkel érkezett, PlayStation 3 exkluzív Lair csúnyán megbukott (a kasszáknál, valamint a kritikusoknál is). Jelenleg nem volt hivatalosan bejelentett játékuk - állítólag egy Wii-s PilotWings játékon dolgoztak többek között.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.