Lebutított grafikával érkezik a The Division is?

Bizonyára mindenki hallott róla, hogy a Watch_Dogs PC-s kiadását erősen lebutították a korábban az E3-on látott videókhoz képest. Ezeket a beállításokat ügyes kezű emberek előhozták a játékból, amire a készítők azt reagálták, hogy az instabilitás miatt lettek letiltva. Vagy igaz, vagy nem, tény, hogy bőven nem a korábban bemutatott látványvilágot kaptuk vissza.

Az Ubisoft következő játéka, a jövőre érkező The Division is úgy néz ki, hogy hasonló sorsra fog jutni. Mindenki látta a bemutatókon, hogy mennyire álleejtő grafikát hoztak össze nekünk az Ubisoftnál, lényegében valódi "nextgen" érzés töltötte el a játékosokat a videókat és a képeket látván. Viszont, a Whatifgaming oldalnak egy állítólagos belsős fejlesztő névtelenül nyilatkozott, miszerint ugyanúgy, ahogy a Watch_Dogs esetében, úgy a The Division sem fog úgy kinézni ahogy a játékbemutatókon láthatjuk. Tehát ennél a játéknál is grafikai butításra kell számítani, aminek legfőbb oka az, hogy az újgenerációs konzolok nem képesek ezt a látványvilágot megjeleníteni.

Kiderült hogy a demók mind PC-ken futottak és a grafikai butítás után is jól fog majd kinézni, de ne számítson senki arra, hogy a korábban látott játékmenet videók szépségét kapja vissza. Természetesen a hírt nem kommentálja az Ubisoft, bár ez valahol érthető is.

Azóta történt

Előzmények