Lara Croft and the Guardian of Light: All the Trappings DLC

Jó hír az XBOX360 tulajdonosoknak, hogy a Lara Croft and the Guardian of Light című játék első DLC-je először kizárólag az ő platformjukra jelenik meg, egészen pontosan a holnapi nap folyamán, október 28-án, és egy hónapon keresztül ingyenesen lehet majd letölteni azt.

Az All the Trappings névre hallgató DLC egy vadonatúj pályát fog tartalmazni, melyben különféle ügyességi feladatokat kell Larával megoldanunk. Az új patch szintén tartalmazni fogja a már régóta várt online kooperatív multiplayer lehetőséget is, így mostantól a konzolosok egymással együttműködve is küzdhetnek az interneten keresztül.

"A Guardian of Light kiadása csak a kezdet volt," - nyilatkozta Darrel Gallagher, a Crystal Dynamics menedzsere. "Sokkal több tartalmat tervezünk még kiadni a játékhoz, ráadásul az első DLC-t ingyenesen ajánljuk fel 30 napon keresztül, kizárólag XBOX360-ra, így a játékosok egy kis ízelítőt kaphatnak azokból az izgalmas extrákból, melyeket tartogatunk a számukra."

A PC és PS3 tulajdonosok számára a későbbiekben várható pontos információ a DLC-vel kapcsolatban. Az online kooperatív módot biztosan megkapja majd a többi platform is, de hogy az ingyenes DLC elérhető lesz-e az ő számukra is, arról még nincs információ.

Azóta történt

Előzmények