Közel 20 percnyi anyag érkezett a Ratchet & Clank játékból

A Ratchet & Clank játék rajongóinak minden bizonnyal teljesen fel voltak pörögve, amikor is a 2014-es E3-on bejelentették, hogy új részt kapnak a kedvenc sorozatukból (még akkor is ha az reboot lesz) Korábban már az is kiderült, hogy érkezik egy animációs film is, amellyel közel egy időben jelenik meg a játék.

A korábban bejelentett dátumhoz képest egy hét késéssel érkezik Európába a PlayStation 4-es program, amely április 20-án kerül a boltok polcaira.(Észak-Amerikában már április 12-től játszható lesz)  Úgy tűnik videojátékos szemszögből igen komoly április elé nézünk.

Azóta történt

  • Ratchet & Clank teszt (PS4)

    Az űrkalandor Lombax és apróka robot társa egy régi-új történettel örvendezteti meg a platformerek rajongóit. Az új Ratchet & Clank jóval több, mint felújítás.

Előzmények

  • Ratchet & Clank előzetes

    Visszatér PlayStation 4-en a kicsi űrkalandor Lombax és hű társa a kis robot, hogy megmutassák modernizálva, milyen volt közel tizenöt év távlatában egy jó kis akció-platformer.

  • Ratchet & Clank történelem

    A platformer játékkategória rajongói által igencsak várt új Ratchet felfedezése előtt, tekintsük át a Solana galaxis legnagyobb hőseinek évtizedes múltját.