Korai hozzáférésbe lép a Quake szellemi örököse a Wrath: Aeon of Ruin

A 1C Entertainment, a 3D Realms és a KillPixel Games örömmel jelenti be, hogy az eredeti Quake motorjával életre keltett dark fantasy horror FPS, a WRATH: Aeon of Ruin ma 19:00-kor Korai Hozzáférésbe lép a Steam kínálatában.

Az egykor az Ageless Sea hullámain hánykolódó Outlander egy haldokló világ partján találja magát, ahol a borzalmak közül fehér alakként kiemelkedő Shepherd of Wayward Souls megbízza a vidéket sötétségbe taszító Guardians tagjainak elpusztításával.

A WRATH: Aeon of Ruin korai hozzáférésben három nemlineáris hub világából egyet és két megnyitott pályát kínál a játékosoknak. Irtsd ki az Old World romjai között megbúvó borzalmakat pusztító fegyverek és rejtélyes ereklyék arzenáljával. A korai hozzáférés folyamatosan új frissítéseket fog kapni, amik új pályákkal, ellenfelekkel, fegyverekkel, ereklyékkel és a Quake Champions zeneszerzője, Andrew Hulshult dallamaival bővítik majd a játékot.

„A 3D Realms csapata szeretné felidézni a videojátékok aranykora jelentette nosztalgiát klasszikus FPS motorokkal, de egy modern csavarral” mondta Frederik Schreiber, a 3D Realms alelnöke és a WRATH: Aeon of Ruin producere.

„Vázként a Quake lenyűgöző motorjával és fejlesztőként Jeremiah ’KillPixel’ Fox-szal a kormánynál, a lövöldözős műfaj rajongói egy vad utazásnak néznek elébe.”