Konzolokra is megjött végre a Civilization VI

A 2K örömmel jelenti be, hogy a 2016-os The Game Awards és DICE Awards ’Legjobb Stratégiai Játék’ díjainak nyertese, a Sid Meier’s Civilization VI ma végre PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megérkezett, a konzolos stratégiai játékok új korát hozva el, ahol a játékosok olyan birodalmat építhetnek, ami kiállja az idő próbáját.

A Sid Meier’s Civilization VI-ban új területeket fedezhetsz fel, technológiákat fejleszthetsz ki, meghódíthatod ellenfeleid és szembenézhetsz a történelem legismertebb vezetőivel, miközben megkísérled megépíteni a világ valaha volt legnagyobb civilizációját.

  • JÁTSSZ A MAGAD MÓDJÁN: Te határozod meg a győzelemhez vezető utat. Válj a legfejlettebb civilizációvá, igázd le a világot katonai hatalmaddal, vagy légy te a kultúra és a művészetek központja.
  • A VILÁG LEGNAGYOBB VEZETŐI: Játssz a világ különböző országainak és korszakainak 24* vezetőjének egyikeként! Építsd egy jövedelmező kereskedelmi útvonalakkal átszőtt birodalmat Egyiptom Kleopátrájával, vesd latba légióid erejét Róma Traianusával, vagy válj a kultúra központjává Japán Hojo Tokimunejával. Bármilyen stílusban játszhatsz a vezetők mindegyikével, akik egyedi képességekkel, egységekkel és infrastruktúrával segítenek hozzá a győzelemhez.
  • HATALMAS BIRODALMAK: Nézd, ahogy birodalmad csodái elterjednek a térképen. Telepedj le feltérképezetlen területeken, tedd jobbá környezeted, építs új kerületeket és nézd, ahogy városod – és civilizációd – felvirágzik.
  • AKTÍV KUTATÁS: Nyiss meg fokozókat, amik felgyorsítják civilizációd fejlődését a történelmen át. A még gyorsabb előrelépés érdekében egységeiddel fedezz fel aktívan, fejleszd környezeted és találj új kultúrákat.
  • DINAMIKUS DIPLOMÁCIA: A más kultúrákkal való interakció folyamatosan változik a játék során, kezdve az első primitív kapcsolatokkal, ahol a konfliktus az élet része, egészen a játék végére kialakult szövetségekig és tárgyalásokig.
  • IZGALMAS ÉS EGYEDI SZCENÁRIÓK: A PlayStation 4 és Xbox One változat négy különböző helyszínű és játékstílusú szcenáriót is tartalmaz, melyek mindegyikét a történelem inspirálta. Légy része Ausztrália gyarmatosításának az „Outback Tycoon”, védd meg Lengyelországot a hódítóktól a „Jadwiga’s Legacy”, válassz egy viking vezért és hajtsd igába Európát a „Vikings, Raiders, and Traders!”, vagy hódítsd meg az ismert világot a „Conquest of Alexander” keretében.
  • KOOPERATÍV ÉS KOMPETITÍV TÖBBJÁTÉKOS MÓDOK: Versengjetek a hatalomért legfeljebb négyen a kooperatív vagy kompetitív internetes többjátékos módokban.

Ugyancsak mától elérhető a Rise and Fall és Gathering Storm kiegészítőket tartalmazó Sid Meier’s Civilization VI Expansion Bundle PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re, ami újabb magasságokba emeli az játékot 16 új civilizációval, 18 új vezetővel és számos új játékelemmel, mint a Great Ages és a természeti csapások, melyeket a játékos az élő bolygóra gyakorolt hatása idéz elő, még izgalmasabbá téve a valaha volt leghatalmasabb birodalom felépítést.

Azóta történt