Konzolokra is megjelenik a Two Point Hospital (PS4, XO, Switch)

A SEGA Europe Ltd. és a Two Point Studios izgatottan jelenti be, hogy rendkívül sikeres PC-s debütálása után 2018. augusztusában, a kritikusok által elismert menedzsment szimulátor, a Two Point Hospital 2019 végén PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is megérkezik.

A Two Point Hospital szokatlan és elragadó világában kell neked, mint kórházi adminisztrátornak helytállnod a mindennapos trükkös helyzetekkel és különböző kihívásokkal szemben bizonyítva, hogy még a legfurcsább körülmények között is képes vagy építeni, gyógyítani és fejlődni. Egy kórházbirodalmat üzemeltetni – gyakran szó szerint – piszkos munka. Képezd tovább személyzeted és kezeld különböző sajátos jellemzőiket, ha szeretnél egészségügyi versenytársad, a Two Point County elé kerülni és ne gyötörd magad, ha esetleg nem tudsz minden beteget megmenteni, a szellemvadász gondnokok mindig szívesen segítenek.

„Már a Two Point Studios 2016-os beindításakor a szemünk előtt lebegett a Two Point Hospital átültetése konzolokra” mondta Mark Webley, Game Director, Two Point Studios.

„A közösségünk elsőszámú kérdése a megjelenés óta az volt: ’Mikor jön ki a Two Point Hospital konzolokra? Hát, eljött az ideje és izgatottan várjuk.”

Azóta történt