Hirdetés

2019. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Konzolokon is elérhető lesz a Disney+

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: USGamer

Az év végén induló streaming szolgáltatás elsőként PlayStation 4-re érkezik, de később várható Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is.

Hosszú ideje tudjuk, hogy a Disney egy saját streaming szolgáltatás indítását tervezi idén év végén Disney+ néven. A Netflix-hez és társaihoz hasonlóan ezen a platformon is különböző filmek és sorozatok lesznek megtekinthetőek, természetesen többnyire a Disney és a hozzá tartozó cégek szériái és filmjei kapnak helyet. (Pl: Star Wars, Marvel filmek, saját fejlesztésű sorozat stb.) A minap tartott befektetői konferencián többek között az is kiderült, hogy a szolgáltatás elérhető lesz PlayStation 4-en, de később várható Xbox One-on és Nintendo Switch-en is.

A Disney+ egyébként november 12-én indul, a havi díja 6,99 dollár lesz, míg az egy éves előfizetésért 69,99 dollárt kell fizetni. Sajnos mint kiderült, nem globális rajtot kapunk, így egyes régiók csak később kapják meg a szolgáltatást, viszont legkésőbb 2021. novemberéig mindenhol elérhető lesz. (Hazai startról egyelőre nincsenek információink)

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.