Knights of the Old Republic Bundle - Nyáron érkezik

Ha megkérdeznénk a játékosokat, hogy szerintük milyen játék a Knights of the Old Republic, túlnyomó többségük bizonyára azt mondaná, hogy a maga nevében páratlan alkotás, és hogy egyike a legjobb RPG játékoknak. Amennyiben nem játszottál még vele, ne keseredj el, idén nyáron lehetőséged lesz kipróbálni, a Lucas Arts ugyanis újra kiadja a legendás szerepjáték eddig megjelent két epizódját egy csomagban, ami várhatóan nyáron fog megjelenni.

Több oka lehet annak, hogy a Lucas Arts újra kiadja a K.O.T.O.R. két részét, azonban többen arra asszociálnak, hogy fel akarják éleszteni a franchise körüli érdeklődést, ami nem zárja ki egy esetleges folytatás érkezését. Legalábbis reménykedjünk benne, hogy így lesz.

A Reddit című portál egyik tagja, "thekonamicode" osztotta meg a NeoGaf oldalon az előrendelésről készült képet, melyből kiderül, hogy a Knights of the Old Republic I & II Bundle nevű csomag két lemezen fogja tartalmazni a játék két részét. A várható megjelenés a kép szerint 2012. június 26-án lesz, az ára pedig 20 USD körül várható.

Amikor a BioWare bejelentette, hogy a K.O.T.O.R. 3-at MMO-ként adja ki (The Old Republic), sok szerepjáték rajongó szomorodott el - köztük én is -, hiszen az már messze nem nyújtotta azt az élményt, amit annak idején az egyszemélyes kalandozás.

Mindenesetre egyelőre sajnos csak halványan tudunk benne reménykedni, hogy készül a tényleges folytatás, hiszen a BioWare többször is elmondta, hogy az új MMO játékuk a valódi K.O.T.O.R. 3, azaz az egyszemélyes programot nem kívánják továbbvinni. Azért én bízok benne, hogy egyszer meggondolják magukat, biztos vevő lennék rá, az tuti.

Ami pedig a Knights of the Old Republic I & II Bundle csomagot illeti, reménykedjünk benne, hogy felújított és kiegészített formában kapjuk majd kézhez, hiszen a második rész érdekesen ért véget, ideje lenne végre normálisan lezárni a történetet...

Azóta történt