Kiszivárgott, hogy a 2. világháborúban játszódik a Battlefield 5 (04.01)

FRISSÍTVE: Természetesen a Battlefield 5-ről továbbra sem tudunk semmilyen hivatalos dolgot, de örülünk, hogy néhány embernek vidám perceket tudtunk okozni, ezen a napon! :)

Az elmúlt hónapokban rengeteg pletyka látott napvilágot a következő Battlefield epizód kapcsán, legutóbb például az is felmerült, hogy az 1. világháborúban játszódik a program, de természetesen a futurisztikus hadviselés is előkerült. Úgy tűnik azonban, hogy nem kell megvárnunk az idei E3-at a hivatalos bejelentésig, ugyanis az elmúlt éjszaka egy véletlen folytán kikerült az EA Espana Twitter oldalára egy meglepő bejegyzés. Az azóta természetesen törölt információ szerint a Battlefield 5 a 2. világháborúban fog játszódni, a legérdekesebb azonban, hogy kizárólag PC-re fog megjelenni.

A bejegyzésből az is kiderült, hogy a 2. nagy világégés összes komolyabb helyszínére ellátogathatunk, emellett a klasszikus járműves multiplayer mellett egy komplex kampányt is kapunk, ahol 4 frakcióval is csatába vonulhatunk. (német, orosz, japán, amerikai)

A konzolos játékosok állítólag kimaradnak az új részből, csak PC-re fog megjelenni a legújabb BF rész. Ettől függetlenül Xbox One-ra és PlayStation 4-re is jön új Battlefield rész, ők a Battlefield 1942 felújítását fogják megkapni.

Mindkét játék valamikor ősszel kerül a boltok polcaira, várjuk az első trailereket.

Azóta történt

Előzmények