Kiszivárgott az új Tomb Raider játék címe?

Bár az elmúlt hónapokban rengeteg, véletlennek tűnő szivárogtatásról hallhattunk, a legújabb ilyen téma kicsit merész még nekünk is, így mindenképp fenntartásokkal kell kezelni a lentieket. Történt ugyanis, hogy egy Tripleh280 nevű Reddit felhasználó az alábbi homályos képet készítette Montreálban a helyi metrón. A fotón állítólag egy prezentáció részlete látható, aminek érdekessége a jobb felső sarokban éppen alig olvasható Shadow of The Tomb Raider felirat, amely vélhetőleg a széria új részének a címe lesz.

Nyilván a kép minősége alapból gyanússá teszi a képet, de időközben a Kotaku jelentésében az olvasható, hogy egy megbízhatónak vélt forrásuk szerint valódi a cím, és több mint valószínű, hogy egy fejlesztő döntött úgy, hogy a bemutatóját ilyen nyilvános helyen nyitja meg. Egyelőre semmilyen hivatalos megerősítés nem érkezett a témában, így érdemes pletykaként kezelni a dolgot, azonban ha tényleg valódi a sztori, akkor annak főszereplője egy nagyon amatőr hibát vétett, amely szerintünk akár a munkájába is kerülhet.

Azóta történt

Előzmények

  • Rise of the Tomb Raider teszt (PC)

    Lara Croft újjáéledése nem csak 2015-ben, de 2016-ban is folytatódik, ugyanis a PC-s játékosok is megkapták néhány hónap késéssel a Rise of the Tomb Raider halálos kalandját.

  • Rise of the Tomb Raider teszt (Xbox One)

    Megérkezett a két évvel ezelőtti Tomb Raider folytatása, az új rész egyelőre csak a Microsoft konzoljain érhető el, de ez nem fog sokáig tartani, jövőre érkezik PC-re és PS4-re is.