Kiszivárgott a Black Ops 2 XBOX360 verziója

Ismét egy újabb AAA kategóriás program került fel az internetre, egy héttel annak hivatalos megjelenése előtt. Ezúttal a Call of Duty: Black Ops 2 című háborús FPS játék szivárgott ki, pontosabban annak XBOX360 kiadása. A PS3 és PC verziók biztonságban vannak, ellenben azok a játékosok, akik a hivatalos megjelenés előtt futtatják a kikerült példányokat, kitiltásra számíthatnak az Activision részéről.

Az Activision jelenleg egy játékportálnak sem nyilatkozott a szivárgás mikéntjével kapcsolatban, ám a Black Ops 2-t fejlesztő Treyarch nem aggódik, sőt, még örülnek is annak, hogy ennyien kíváncsiak az új FPS-re. Egy vicces üzenetet is küldtek azoknak a játékosoknak, akik elárasztották a videó megosztó portálokat játékmenet videókkal: Azt mondták, hogy ha már ellopták és megjelenés előtt közzétették a Black Ops 2-ről készült videókat, legalább játszanak vele normálisan. Egyik ilyen videót itt megtekinthetitek, csak az nézze meg, aki nem tart a spoiler-ektől!

A dolog másik jó oldala az, hogy mivel a PC verzió ezúttal nem került ki, így az Activision nem foghatja majd az esetlegesen alacsonyabb eladásokat a kalózkodásra (Bár erre valószínűleg nem kerül sor, ismét milliók fogják megvenni a játékot). A Black Ops 2 hivatalos megjelenési ideje november 13.

Azóta történt

Előzmények