Kingdoms of Amalur: Reckoning - Teeth of Naros DLC

Az Electronic Arts bejelentette, hogy hamarosan megérkezik a második DLC csomag a Kingdoms of Amalur: Reckoning című akció-RPG játékhoz. A "Teeh of Naros" címmel ellátott bővítményben egy ősi Troll istenről elnevezett, eddig még felderítetlen, kopár vidéket kell bejárniuk a kalandozóknak.

A Teeth of Naros című DLC a következőket fogja majd tartalmazni:

  • Egy vadonatúj város - Fedezd fel a Teeth of Naros területe felett, mágia által lebegtetett Idylla nevű várost, melyben több mint 20 mellékküldetést, temérdek számú labirintust és egy titokzatos, új fajt, a Kollossae néven ismert óriásokat ismerhetsz meg.
  • Új ellenfelek és barlangrendszerek - Éld át a sors és a gyötrelem egybeolvasztott érzését, miközben szembenézel az öt óriási barlangrendszerben reád váró veszélyekkel és ellenfelekkel.
  • Új tárgyak és sorskártyák - Három új "Twist of Fate" kártyát, kilenc új páncélszettet, hat új pajzsot, valamint 18 egyedi fegyvert találhatunk, miközben Teeth of Naros földjén kalandozunk.

A Kingdoms of Amalur: Teeth of Naros DLC megjelenése április 17-én várható XBLA, PSN, Origin és Steam platformokon. A csomag ára várhatóan 800 MS Pont (10 USD) környékén várható.

Azóta történt

Előzmények