Kinect - a 19 nyitójáték

A Kinect követve a Move-ot hamarosan piacra kerül, igaz erre még egészen november 10-ig várnunk kell, de nincs az már olyan messze. A Microsoft, hogy kellő mennyiségű játékból lehessen válogatni 19 címmel készül a megjelenésre. Ezek elsősorban a casual réteget célozzák meg, de ez egyáltalán nem meglepő, a komolyabb játékok majd jövőre érkeznek.

Alább a Microsoft közleményében található ismertetőt olvashatjátok a 19 játékról, amiknek ajánlott fogyasztói ára 9990 Ft lesz.

Családi játékok a Kinecttel:

“Kinect Adventures” (Good Science Studio/Microsoft Game Studios) Száguldj lefelé egy vad vízesésen, merülj alá egy vízalatti világba, kalandozz szédítően magas hegyi pályákon – mindezt a nappalid kényelméből. Tedd próbára magad vagy mérd össze tudásodat egy másik játékossal a “Kinect Adventures”-ben található számos megmérettetés egyikében! Megjelenés: 2010. november 10. (ez a szoftver minden Kinect szenzorhoz jár!)

“Kinectimals” (Frontier Developments Ltd./Microsoft Game Studios) Ajánljuk ezt a játékot minden gyermeknek és idősebb állatrajongónak, hiszen a “ Kinectimals”-ben a játékosok találkozhatnak és kapcsolatot létesíthetnek a világ legegzotikusabb nagymacskáival. Tigriseket és oroszlánokat szelidíteni a valóságban szinte lehetetlen, a Kinecttel ez bárkinek sikerülhet. Megjelenés: 2010. november 10.

“Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1 The Videogame” (Electronic Arts/EA Bright Light) Az EA legújabb sikervárományos játékában 22 küldetésen keresztül Harry Potter bőrébe bújva küzdheted le az életedre törő Voldemortot és gonosz szövetségeseit. Megjelenés: 2010. november 19.

“Game Party™: In Motion” (Warner Bros. Interactive) Az ismert sorozat hamarosan Xbox 360 konzolon is elérhető lesz. 16 különböző típusú és nehézségű minijáték (köztük: Darts, Table Hockey, Rootbeer Tapper) várja a vállalkozó kedvű játékosokat. Megjelenés 2010. november 26.

Kelj fel a kanapéról és mozogj!

“Dance Central™” (MTV Games/Harmonix) A következő nagyszerű játék a “Rock Band” alkotóitól. Teljes testmozgást érzékelni képes táncjáték 90 mozdulatsorral, 650 megtanulni való tánclépéssel és eredeti koreográfiával. A kiváló hangulatot napjaink legnépszerűbb pop, hip-hop és R&B előadóinak zenéi garantálják. Nemcsak táncolni fogsz megtanulni, hanem te lehetsz a legújabb diszkókirály! Megjelenés: 2010. november 10.

“Your Shape™: Fitness Evolved” (Ubisoft) Fejlett és egyedi külsőségekkel felvértezett fitnessprogram, amelynek segítségével bomba formába hozhatod magad. A játék lesz a személyi edződ, amely megtanít hasznosan és pontosan mozogni. Személyreszabható edzésterv és számos izzasztó feladat vár rád, hogy te lehess a legfittebb. Megjelenés: 2010. november 11.

“The Biggest Loser Ultimate Workout” (THQ) A “The Biggest Loser” című tv műsor tiszteletét teszi az Xbox 360 konzolon is! A játék tudja mi kell a testednek és ennek megfelelően állítja össze az edzésterved. Hogy képes leszel-e végrehajtani és elérni a kitűzött célodat? Csak rajtad múlik! Megjelenés: 2010. november 10.

“EA SPORTS Active 2” (EA SPORTS) Hogy mi is az a “Total Body Tracking”? A Kinect szenzor érzékeli a testmozgást, míg a játékhoz csomagolt vezetéknélküli eszköz (heart rate monitor) visszajelzéseinek köszönhetően a program kiértékeli az aktuális pulzusszámot is. A rögzített személyes adatok és eredmények online (Xbox LIVE) megoszthatóvá tehetők a felhasználók EA Sports Active profilján keresztül. Megjelenés: 2010. november 19.

“Zumba Fitness®” (Majesco) Bulizz az utánozhatatlan táncos-fitness edzésprogrammal miközben a legjobb latin és nemzetközi zenék gondoskodnak arról, hogy ne csak te, hanem a körülötted álló nézők is remekül szórakozhassanak! Táncolj és rázd magad formába! Megjelenés: 2010. november 26.

“Get Fit With Mel B” (Black Bean Games/Lightning Fish) Mel B és a Fitness First közös projektjeként megjelenő szoftver rendhagyó edzésre invitálja a játékosokat. Maga Mel B lesz a felelős azért, hogy végrehajtsd a rengeteg izzasztó feladatot, aerobicgyakorlatot, és kardio edzést. Megjelenés: 2010. november 25.

“DanceEvolution” (Konami) A Konami bemutatja a táncjátékok legújabb generációját. A Kinect szenzor teljes testmozgást érzékelő technológiája és a 7 különféle játékmód számos kihívást kínál mind a kezdő, mind a gyakorlottabb táncosok számára. Megjelenés: 2010. november 10.

“Dance Paradise” (Mindscape/Smackdown Productions) A recept egyszerű és a “Dance Paradise” című játékban minden adott az igazi házibulihoz: nagyszerű dallista Hip Hop, Pop, Rock, R&B, Dance számokkal, autentikus koreográfiával. Megjelenés: 2010. november 10.

Sportolj a Kinecttel!

“Kinect Sports” (Rare/Microsoft Game Studios) A “Rare” kiadó valósághű sportjátékban akár egyedül, akár Team vs. Team játékmódban is próbára teheted tudásod a gép vagy játékostársaid ellen. A játékban a következőket lesz alkalmad kipróbálni: labdarúgás, strandröplabda, ökölvívás, atlétika, bowling és asztalitenisz. Ha nincs kedved kimozdulni otthonról csavard fel a szőnyeget és sportolj a nappalidban! Megjelenés: 2010. november 10.

“MotionSports™” (Ubisoft) Az amerikai foci, a síelés és a labdarúgás csak néhány a 40 nagyszerű megmérettetésből, amely a “Ubisoft” kiadó legújabb sportjátékában vár rád. Megjelenés: 2010. november 10.

“Sports Island Freedom” (Konami/Hudson Soft) Fedezz fel további sportolási lehetőségeket a Kinecttel! Íjászat, tenisz, ökölvívás, paintball, strandröplabda, dodge ball, kendo, síelés, snowboard, műkorcsolya mindez a “Hudson Soft” legújabb játékában. Megjelenés: 2010. november 25.

Versenyezz a legújabb Kinect játékokkal!

“Kinect Joy Ride” (Big Park/Microsoft Game Studios) Nincs még jogosítványod? Nem baj, pattanj a volán mögé és száguldj végig a kalandos pályákon, mutass be vakmerő kaszkadőrmutatványokat és érj elsőként a célba! A gyorsaság mellett az extra mutatványokat is jutalmazza a “Kinect Joy Ride” minden autórajongó elsőszámú Kinectes játéka. Megjelenés: 2010. november 10.

“Fighters Uncaged” (Ubisoft) Simon mindent megtanult apjától a híres ökölvívótól. Most eljött az idő, hogy bebizonyítsa legyőzhetetlenségét az illegális küzdelmek kegyetlen világában. Szükséged lesz izmaid erejére és fürgeségedre, hogy mindenki megtudja, hogy te vagy a legkeményebb bunyós a világon. Megjelenés: 2010. november 10.

“SONIC FREE RIDERS™” (SEGA) A Sonic féle száguldást immár az Xbox360 Kinecten is átélheted. Bújj kedvenc karaktered bőrébe, pattanj fel a deszkára és vesd bele magad az őrült versenyekbe! A teljes testtel történő irányításnak köszönhetően olyan deszkás trükköket mutathatsz be, amiket játékban eddig még biztos nem láttál. Megjelenés: 2010. november 10.

“CROSSBOARD 7” (Konami) Eszelős légdaszka verseny! Mutasd be saját mozdulataidat és csinálj egyedi trükköket! Hét őrült játékmód és hét különleges világ vár, hogy bejárd a deszkáddal. Igazi teljes testmozgást igénylő Kinect élmény. 2010. november 10.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények